De nya föntren är supersmidiga när jag ska putsa dem

Åh vad jag njuter av mina nya fönster! Det är verkligen fantastiskt lätt att hålla dem rena nuförtiden. Jag hade ju tidigare fasta fönster nästan överallt, på helt fel ställen till och med. Nu har vi öppningsbara på rätt ställen, något som gör det lätt att putsa fönstren. Jag har alltid bävat för att rengöra dem så det har inte blivit gjort så ofta som jag velat, men nu är det plötsligt inget problem längre.

Underhållsfria till och med

Vi valde även att ta alu fönster som sägs vara underhållsfria. Det synar jag visserligen att de kommer vara för alltid men så länge det varar är jag överlycklig. Förstå vilken massa tid man kommer spara när man slipper det tråkiga arbetet med att kitta om och skrapa och måla för att hålla dem fräscha. Det är ju inget man direkt sett fram emot tidigare somrar. Det enda som varit roligt med det är ju att man då kunnat byta färg på samma gång.

  • Var behöver du öppningsbara fönster?
  • Vill du ha trä eller alufönster?
  • Två eller treglasfönster?

Jag trodde aldrig att det skulle vara så här skönt när fönsterbytena var gjorda, men jag är verkligen superglad och nöjd. Inte nog med att vi kommer spara en massa pengar på uppvärmningen nu med nya fönster, så kommer vi spara massor av tid när vi slipper underhållet. Även fönsterputsningen går snabbare även fast jag nu kanske kommer göra det oftare just för att det är så mycket enklare, men förmodligen kommer det ändå sammanlagt ta mindre tid!