Fick snabbt fixat en ny tätningssats till min pump

Semestern i stugan började inte allt för bra. Ett ganska vanligt problem med vattenpumpar är tydligen att det blir problem med tätningen. Fast det visste jag så klart inte innan jag ringde efter service. Först försökte jag att lösa problemet själv men jag kan säga att jag gick bet. Jag tog mitt förstånd till fånga och insåg om vi skulle få något vatten under semestern så var det lika bra att ringa in expertisen.

  • Snabbt på plats
  • Hittade raskt felet och åtgärdade det
  • Bra och prisvärda

Jag ringde in Pumphuset som servade min gamla pump så de kan jag rekommendera. Jag fick såklart betala extra för de tätningssatser som behövdes men det är ju inget att anmärka på. Nu ska jag bara njuta av mina fyra härliga semesterveckor och hoppas att det inte är något mer som krånglar. Lite småfix blir det alltid i stugan men jag menar något större problem.