Hittat en restaurang med bra fiskrätter och skaldjur!

I går var jag och ett par kompisar ute på jakt efter en bra restaurang med fisk och skaldjur. Jag är lite kräsen så jag ställer höga krav på kvaliteten och att råvarorna ska vara nya och färska. Jag har nu hittat den perfekta restaurangen i Stockholm där jag verkligen kan säga ”wow”. Maten var supergod och väl tillagad. Jag gillade verkligen stället så dit ska jag snart igen. Absolut värd ett besök!

Passade mig perfekt

Jag tänker alltid på vad jag äter, att det är hälsosamt och nyttigt, även när jag äter ute. Att hitta en perfekt fiskrestaurang med så bra fiske- och skaldjursrätter räddade dagen kan man lätt säga. Nu har jag hittat den och stamkund kommer jag helt klart att bli! Placering, atmosfär och service passade mig perfekt och vi var alla tre eniga om att allt var utsökt. Vi har redan nu bestämt att vi kommer ha vår kräftskiva där i år. Jag ser redan fram emot det!

  • Utsökt kvalitet och service
  • Färska och goda råvaror
  • Perfekt placering och miljö

Jag letade efter det perfekta stället och hade turen att hitta den här restaurangen som hade allt jag letade efter. Jag tycker inte det är så ofta man blir riktigt nöjd om jag ska vara ärlig. Inte när man är så van att äta ute som jag är. Ät sunt och med kvalitet när du går ut, så kommer du nöjd hem igen. Det var mycket mat för pengarna och jag var jättenöjd när jag kom hem igen!