Hur tvättar man smidigast en stor matta

När jag skulle flytta hade jag många mattor jag ville ha med mig. Jag kämpade i många dagar för att få mina stora mattor rena från damm och smuts. Men så bara några dagar innan min flytt fick jag tips om att man kan lämna in mattorna för mattvätt. Smidigt! Jag gick genast hem och slog upp närmaste ställe för tvätt, och dagen efter åkte jag dit med mina mattor. Mattorna blev skinande rena!

Lätt tvätt av stora mattor

När man ska flytta och anlitar ett städbolag kan man kontrollera om bolaget också kan utföra tvätt av mattor. På så sätt slipper man dubbla avgifter för tvätt och städ. Man slipper också det tunga jobbet med att tvätta mattorna själv och man behöver heller inte släpa iväg dem till en mattvätt. Kan mattorna tvättas på plats sparar det både på miljö och pengar.

  • Gör rent stora mattor smidigt
  • Tar hänsyn till miljön
  • Passar också känsliga mattor

Ska du flytta eller har du bara en stor matta som blivit smutsig? Tänker du försöka tvätta den själv? Tänk om! Att anlita en professionell mattvätt är sällan särskilt dyrt och man riskerar inte att den vackra mattan förstörs. Leta upp din närmaste mattvätt och lämna in din matta redan idag!