Krossat fönster

Och där åkte leksaksbilen igenom fönstret.

Min dotter lekte som vanligt med sina leksaksbilar. Bilarna rullar inte bara som vanliga bilar, utan de både flyger och studsar… Enligt henne då 🙂

Vi har sagt till henne ett antal gånger att bilarna inte skall flyga (Läs: kastas) genom vardagsrummet för de kommer att sluta med att de flyger genom fönstret….

Vi sitter i köket medans dottern är i vardagsrummet och tittar på tv, helt plötsligt hör vi hur ett fönster krossas, jag hör glassplitter och jag ser bilder framför mig… Någon försöker tag sig in och vår dotter är i vardagsrummet!!

Vi springer dit i panik och inser ganska snabbt att det inte är någon som tagit sig in eller ens försökt ta sig in, utan snarare en bil som tagit sig ut.

Klockan är runt 20:30, det är minusgrader ute och vi har ett helt fönster utan glas! Hur i helvete skall vi lösa detta tänkte jag?

5 minuter senare kunde vi andas ut, inte för att vi tejpat igen fönstret eller för att den reparea sig själv magiskt, utan för Glasjouren!
Mannen sökte på Glasjour stockholm. Inte för att han trodde att det fanns någon glasmästare som jobbade dygnet runt, utan den googlingen var i ren desperation haha.

Glasjouren blev vår räddning! Ett samtal och 30 minuter senare var dem på plats. De tog hand om glaset, kollade skadorna, mätte fönstret, åkte iväg och innan kl 22 var ett nytt fönster på plats och allt var i sin ordning!

Tack, Tack och återigen Tack. Stockholms bästa glasjour? Absolut!